WE ARE HIRING

På Sct. Knuds Skole & Børnehave forstsætter vi vores rivende udvikling og skal derfor i nærmeste fremtid ansætte nye kollegaer i vores forskellige afdelinger.

 Administrationen er HJERTET og samler alle bolde
Med et evigt gældende begreb ”rettidig omhu” ønsker vi at ændre samt opnormere vores administration, så dette HJERTE på skole, SFO og børnehave, vil stå stærkt, fleksibelt og yde ypperlig service for børn, elever, forældre, personale og samarbejdspartnere nu og i fremtiden.
Derfor søger vi både en økonomiansvarlig samt en kreativ grafisk og kommunikativ resurse, til at indgå i vores administrative team. Ansættelsesprocenterne kan drøftes, og vi er vildt nysgerrige på, hvad kommende ansøgere har af andre kompetencer, som vi ikke kan undvære…:-)

Teknisk service i verdensklasse betyder alt i hverdagen
Er det ”grå guld” derude… Efterlønner, pensionist, teknisk service-ninja, oldfrue, bedstefar/-mor med slag i.
Håndværksmæssig baggrund eller snilde, hjertevarme og lyst til at gøre en essentiel forskel for børn og personale, syn for detaljer, som vi andre overser.
Måske vi kan samle et selvstyrende team af superhelte, som er fleksible ift. arbejdstid og -opgaver, og som sammen kan samle deres ansættelsesprocenter til én stilling eller to…?

Lærere og pædagogisk personale
Vores fantastiske ”frontpersonale” skal i det kommende år have nye kollegaer, da vi kontinuerligt skal opnormere, og der vil løbende blive offentliggjort stillingsopslag.
Måske du er nysgerrig på, hvad vi kommer til at søge, og allerede nu ved, at du gerne vil med på holdet med dine unikke kompetencer…?  – også dem, der måske ikke lige står i lærebøgerne…:-)

Hvis du ser dig selv i én af disse stillinger, så send os en motiveret ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor det netop er dig, vi skal rette blikket imod. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilken afdeling du søger.

Ansøg om denne stilling