SKOLEFRITIDSORDNING – SPIREN

Sjov, glæde og ansvarlighed 

Kan dit barn lide at have det sjovt og blive udfordret på alle mulige spændende måder? Så er vores SFO, det helt rigtige sted. 

Vi vil så gerne have det sjovt sammen og ofte vil jeres børn ikke hjem igen. Vi har et dejligt fristed, hvor børnene kan få lov til at lege, glædes og dyrke venskaber på tværs af årgangene.

Hver uge vil der være mulighed for ture til de “fede” områder i vores nærmiljø. Der skates og laves seje tricks på Ungdommens Hus. Der tændes bål på stranden og udforskes på volden. Sådan kunne vi blive ved… 

Tilbage på skolen kan der males, syes, saves, hamres i træ og laves de vildeste projekter i vores kreative værksteder.

Er du til boldspil, kan du også altid finde nogle venner, som er med på et spil fodbold, ost eller måske basket. 

I Lilleskolen er der hver eftermiddag åben i vores café. Her serveres frugt, grønt og koldt vand. Måske du endda er heldig og får en historieoplæsning. 

 


Dukker eller klodser, valget er dit. Vi har to rum stående, klar til dig og vennerne. Slip fantasien løs og hold dig endelig tilbage. 

Har du danset til Just Dance og har du brug for at slappe lidt af, kan du altid finde en at tegne eller spille med i Præsteboligen.

Sct. Knuds Skoles SFO hedder “Spiren” og er tilgængelig for alle børn fra 0.-3. klasse mod egenbetaling. I 4. klasse er der mulighed for et 3-dagsmodul.

Ud over SFO har vi en aftenklub for 3.-5. klasse to dage i ugen. 

Spiren er åben hver morgen fra kl. 6.30 til skolestart og igen om eftermiddagen fra skoleslut kl. 16.30.  

Vi glæder os så meget til at have det sjovt sammen med dig.